bilgi@cihangirhastanesi.com.tr
DANIŞMA HATTI 0850 888 00 70
  Cihangir Hastanesi > Haber > Mikro Cerrahi İle Bel ve Boyun Fıtığı Ameliyatı

Mikro Cerrahi İle Bel ve Boyun Fıtığı Ameliyatı

Günümüzde boyun fıtığı ameliyatlarının mikro cerrahi metotlarla uygulanması en çok tercih edilen tekniktir.
2020-04-26
0

Mikro cerrahi tekniğinde ameliyat yaklaşık 2 cm’lik bir kesiden özel ekartörler (görüntüleme yöntemleri, mikroskop eşliğinde) kullanılarak yapılmaktadır. İşlem, minimal alanda çalışmaya uygun olduğu için boyundaki sinir dokuları ve sinir dokularının çevresindeki kan damarları, nefes ve yemek borusu gibi organlar hasar görme riskini azaltmaktadır. Ayrıca enfeksiyon riski de ciddi oranda düşmektedir. Hasta, ameliyatın ertesi günü taburcu olabilmektedir.

Yorumlar(3)
2020-04-26
İdrar Kaçırmak Kaderiniz Olmasın
Kadınlarda idrar kaçırma, hayat kalitesini olumsuz etkileyen ve hastayı sosyal yaşamdan uzaklaştıran önemli bir sağlık sorunudur.
Mobil Uygulamamız Yayında!
Laboratuvar ve radyoloji sonuçlarınıza her yerde ulaşın! Sağlığınız sizin elinizde.